Bestill time?

64 96 30 90 Åpningstider: Mandag-Torsdag Kl. 07-17  -  Fredag Kl. 07-15
Adresse: Industriveien 3A, 1400 Ski

KUNDESERVICEGaranti

Bilverkstedet AS er et Mekonomen bilverksted. Det betyr for deg som kunde at du har tilgang på hele spekteret av deres garantiordninger, bildeler, teknisk support og kvalitetssystemer.

- Mekonomen bilverksted har 3 års garanti på reservedeler og på utført arbeide.

- Mekonomen har markedets beste Mobilitetsgaranti etter service som innbærer at du aldri vil stå fast ved havari. Les mer om mobilitetsgarantien på Mekonomen sine nettsider.Finansiering

Trenger du finansiering? Da kan du søke om Mekonomen Bilkonto og ønsket kreditt inntil 40 000 kr gjennom oss og får svar direkte. Måneden etter kjøpet velger du hjemme i fred og ro hvordan du vil betale.

Du kan velge å dele opp betalingen uten nominell rente i 4 eller 12 måneder. Dersom du ønsker et lavere månedsbeløp kan du velge å dele opp betalingen i opptil 60 måneder med rente.

Les mer om Mekonomen Bilkonto her!

FAQ


Ja. Hos oss tas det service på og repareres biler av alle merker, nye som gamle. Ettersom vi alltid bruker reservedeler med originalkvalitet og følger bilprodusentens servicereanbefalinger, gjelder din nybilsgaranti. Ditt servicehefte stemples med Mekonomen Bilverksted som gir deg trygghet og er et varig verditilskudd til din bil.
Det er bilforhandleren som skal utføre garantireparasjoner som kommer under bilens garantitid. Dette er de merkespesifikke verkstedene påkrevd å stå for og samtidig er dette det eneste de har eksklusivitet på.
Service innebærer at man vedlikeholder og sikrer bilens funksjon. Reparasjon derimot innebærer helt enkelt at man reparerer noe som ikke fungerer.
Selvsagt! Påse bare at den ligger tilgjengelig i bilen når du leverer på verkstedet.
Ja, vi gir deg et skriftlig kostnadsoverslag på reparasjonen i samsvar med gjeldende forskrifter.

Kontakt oss


Adresse

Industriveien 3A
1400 Ski, Norge


Telefon

+47 649 63 090


E-post

e-post@bilverkstedet.no